Tack till alla för ett mycket lyckat event!

Måndagen den 1 oktober genomförde vi, som vanligt på Internationella barndagen, vår femte fundraising event i Swazi Childrens regi.

 

I år höll vi till i Hypotekets vackra lokaler i centrala Lund. För många av festdeltagarna vår det första gången som man fick möjlighet att se lokalerna från insidan.

 

Vid klockan 18 samlades våra 75 förväntansfulla gäster till otroligt vackert dukade bord och festkänslan infann sig omedelbart.

 

Restaurangerna som sponsrar eventet (se nedan vilka) hade verkligen ansträngt sig till det yttersta och allt som bjöds uppskattades enormt. Alla gästerna lämnade tillställningen med ett behagligt välbefinnande.

 

Kvällens program bjöd på föredrag av Peter Åberg, som berättade om sin livsresa och hur man kan övervinna svårigheter i livet genom envist och målmedvetet arbete.

 

Vidare informerade stiftelsens ordförande Lars-Erik Skjutare om situationen i Swaziland och de resultat som verksamheten på plats hittills har uppnått.
Över 4 000 företag har startats, fler än 12 000 kvinnor är involverade i verksamheten och drygt 20 000 barn får på något sätt stöd och support via dessa hjälpinsatser.

 

Kvällen avrundades med lotteridragning och auktion på en tavla med Lundamotiv, som konstnären Mats Milhamre generöst hade skänkt. Tavlan inropades av Anders Jarlskog för 10 500 kronor, ett fantastiskt bidrag till Swazi Childrens verksamhet.

 

Det ekonomiska resultatet av kvällen blev cirka 70 000 kronor – pengar som oavkortat kommer att användas för att fortsätta att utveckla stiftelsens insatser i Swaziland.

 

ETT VARMT TACK TILL ALLA SOM BIDROG TILL EN FANTASTISK KVÄLL!

 

Styrelsen för Insamlingsstiftelsen Swazi Children